L’Hospital de Calella recupera avui les visites als pacients no Covid

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha decidit fer un pas més en el relaxament de mesures anti-Covid. A partir d’avui, l’Hospital Sant Jaume de Calella recupera les visites als pacients no Covid que hi té ingressats.

Segons l’ens sanitari, la decisió s’ha pres gràcies a la millora de la situació epidemiològica i a la lleugera disminució del nombre de pacients ingressats per coronavirus al centre.

L’horari de visita als pacients no Covid ingressats serà de 12 a 14h, de dilluns a diumenge, i només es permetrà l’entrada d’un sol acompanyant, recomanant que sempre sigui la mateixa persona.

La mesura ja es va implementar, ara ja fa deu dies i també amb el mateix horari, a l’Hospital Comarcal de Blanes, també després que millorés la situació sanitària del centre.

A la vegada, però, la CSMS recorda que es mantenen suspeses les visites als pacients no Covid que es troben a l’àrea de crítics i a la Unitat Polivalent d’Observació del servei d’urgències de l’Hospital de Blanes i de l’Hospital de Calella. En aquest cas, es mantenen només les excepcions sota criteri dels professionals assistencials.

Per aquest nou règim de visites a l’Hospital de Calella, igualment com a Blanes, es recorda l’obligatorietat de dur posada la mascareta en tot moment -preferiblement quirúrgica-, i el rentat de mans freqüent amb gel hidroalcohòlic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics