URGENT

Els avis i àvies del Geriàtric de Palafolls es convertiran en superherois per Carnestoltes

Compartiu aquesta història

La festa de carnaval entrarà, també, a l’interior de la residència geriàtrica del nostre municipi. Els seus responsables han decidit apostar per celebrar el carnestoltes després d’haver passat pràcticament dos anys lluitant contra el coronavirus i vivint una situació complicada per les mesures que cal aplicar.

En aquest sentit, consideren que han estat uns mesos molt durs, amb un distanciament obligat de les seves famílies i amb l’ús de les mascaretes de forma continuada. És per això que els treballadors i treballadores del Geriàtric palafollenc han volgut que, enguany, els usuaris del centre es disfressin de superherois i superheroïnes. Serà en una festa el dijous 24 de febrer.

Ho explica Eva Álvarez, treballadora social del Geriàtric de Palafolls.

Álvarez ha explicat que la festa es farà a nivell intern, ja que les mesures actuals impedeixen que les famílies puguin entrar al centre per participar en aquesta activitat.

Davant d’aquest impediment, però, els responsables del geriàtric han apostat per fer una retransmissió a través de la seva pàgina de Facebook perquè els familiars puguin seguir l’esdeveniment.

El Geriàtric Palafolls va ser un dels centres del territori considerat com a “residència verda”, després que durant el primer any de pandèmia no s’hagués diagnosticat cap cas de Covid-19 entre els seus residents.

Geriàtric de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics