URGENT

Les obres del polígon de Mas Roquet encaren la seva recta final

Compartiu aquesta història

Entre avui i dijous es duen a terme els últims treballs de pavimentació del nou tram urbanitzat al polígon de Mas Roquet. Les obres d’aquesta àrea van iniciar-se l’any passat, i fins avui han permès urbanitzar un petit tram de carrer que ha d’acabar connectant el polígon de Mas Roquet amb el de Mas Reixac, on fa uns mesos ja s’hi va actuar.

Tal com recorda l’Ajuntament de Palafolls, les obres que arrenquen avui obliguen a tallar el trànsit a la connexió que passa per sota la carretera N-II, a l’alçada de la rotonda d’entrada a Tordera. És el vial que utilitzen els conductors que volen entrar al polígon venint per la Nacional en direcció Barcelona, així com els treballadors i transportistes que van al sector industrial.

El tancament d’aquest pas inferior es produeix entre avui i dijous de dos quarts de 8 del matí fins a les 6 de la tarda, i servirà perquè s’enllesteixin les tasques de pavimentació del polígon.

El consistori palafollenc recorda que mentre durin els treballs es podrà accedir al polígon nord de Palafolls a través del nou accés existent a la rotonda de Mas Reixac, a la N-II, o bé canviant de sentit a la mateixa girola i accedint al polígon per la mateixa carretera, a l’alçada de la benzinera.

Ajuntament de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics