URGENT

El PSC demana al govern que revisi el projecte de reparació de la piscina, que qualifica de “despropòsit”

Compartiu aquesta història

El grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Palafolls ha emès un comunicat en les darreres hores en què, de nou, critica l’aposta del govern d’ERC per reparar la piscina municipal.

Els socialistes afirmen que “ja van avisar” que el projecte de reparació de l’equipament era “un autèntic despropòsit a nivell tècnic i econòmic”, i asseguren que és “incomprensible que una obra de simple reparació costi 400.000 euros”.

Dolors Agüera, regidora portaveu del PSC de Palafolls, ho ha defensat així en declaracions a aquesta emissora.

El grup del PSC afirma que “el que més els crida l’atenció és que unes obres d’un valor econòmic tan elevat hagin interessat només a una empresa”, i exposen els problemes econòmics d’aquesta, l’ERTO en què es veu immersa actualment i que hauria incomplert terminis amb altres ajuntaments en obres de piscines municipals.

Els socialistes qualifiquen el projecte de reparació de les instal·lacions com a “autèntic desastre”, i informen que el novembre van presentar un recurs contra l’aprovació del projecte. Entre els arguments en què es fonamenta el recurs, el PSC afirma que es calculen malament els aforaments del vas de la piscina i que hi ha partides econòmiques al pressupost d’obra “clarament anòmales”. També remarquen que no es canvia el sistema de depuració ni de filtració, i que el projecte “omet” la normativa d’aplicació directa en matèria de piscines d’ús públic, la qual cosa, afirmen, pot suposar “un risc” pels usuaris.

Per tot plegat, des del PSC de Palafolls demanen al govern d’ERC que revisi tot el projecte i que es faci una obra “realista a tots els nivells”, adjudicada “a una empresa seriosa”, amb l’objectiu d’evitar que el municipi torni a tenir la piscina tancada, de nou, aquest proper estiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics