Santa Susanna aconsegueix 5 milions d’euros del fons Next Generation

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El municipi ha aconseguit que el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme aposti pel seu projecte estratègic de millora de la sostenibilitat del front marítim, dotant-lo amb 5 milions d’euros procedents del Fons Next Generation.

El pla estratègic presentat per Santa Susanna reordena la façana marítima amb l’objectiu de reduir l’impacte mediambiental i evitar la seva degradació.

Un projecte que busca l’equilibri entre el model de sol i platja i natura. El seu alcalde, Joan Campolier, ha explicat a Ràdio Calella que el consistori porta treballant en aquest projecte des de fa més d’un any i que la subvenció és el fruit de tots els esforços que han dipositat per aconseguir que la reordenació de la façana marítima sigui una realitat.

Aquests 5 milions d’euros procedents dels fons europeus del Next Generation són el primer pas per aconseguir que Santa Susanna pugui tenir una marina seca. Un ambiciós projecte que es planteja  mancomunar amb Pineda de Mar i que sigui d’utilitat per totes les poblacions de l’entorn afectades per la llei de costes.

La marina seca, que es situarà a la zona de la Llàntia,  funcionarà amb un sistema semblant al d’alguns pàrquings de cotxes que traslladen els vehicles mitjançant un sistema de raïls. Campolier considera que un servei com aquest pot atraure un nombre molt important d’usuaris a la zona.

Els 5 milions d’euros aconseguits són a fons perdut per la realització d’aquest projecte.

Ràdio Calella

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics