URGENT

Palafolls adaptarà l’impost de les plusvàlues a les noves directrius

Compartiu aquesta història

El ple d’aquest dijous al vespre l’Ajuntament de Palafolls preveu retocar diverses ordenances locals. La primera és l’adaptació de les plusvàlues a la nova normativa estatal. El consistori adapta així la seva norma al nou sistema de càlcul proposat per Hisenda aquest passat desembre, un cop la justícia va tombar la manera en la que s’havia calculat fins ara aquest impost que es paga en la transaccions d’habitatges i que afecta al valor dels terrenys.

El ple també preveu modificar fins a tres ordenances municipals. Es tracta de la de sorolls i vibracions, la de tinença d’animals i, per últim, la de convivència i civisme. Totes tres s’actualitzen a la normativa vigent i incorpora noves especificitats.

L’ordre del dia, de fins a 12 punts, també inclou algunes modificacions pressupostàries, encara corresponents a l’any passat.

El ple ordinari d’aquest dijous s’ha tornat a convocar telemàticament davant l’actual situació pandèmica que continua sense donar treva en els contagis. 

Així la sessió es farà a través del zoom i es podrà seguir per ràdio a Ràdio Palafolls i en vídeo a través del youtube de l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics