La Covid-19 obliga a tancar preventivament l’aula de nadons de la Llar d’Infants de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els responsables de la Llar d’Infants Palafollets han emès un comunicat en què informen que, degut a dos casos positius de Covid-19 al centre i, per prevenció, avui s’ha hagut de realitzar un cribratge a tot l’equip d’educadores de la Llar.

Davant d’això, i a l’espera dels resultats de les proves, la llar ha tancat les seves portes de forma preventiva i temporal avui divendres. Després d’obtenir els resultats, s’ha acordat que l’aula de nadons tancarà durant 7 dies, en compliment del protocol anti-Covid. L’obertura d’aquesta aula es preveu pel dilluns 24 de gener.

D’altra banda, les aules d’un any i de dos anys continuaran mantenint l’activitat amb normalitat.

Des de l’equip de la Llar d’infants Palafollets es recorda que, en funció de l’evolució epidemiològica, s’aniran prenent les mesures oportunes i s’anirà informant a les famílies, en coordinació amb les autoritats competents de la salut pública.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics