URGENT

Mor una dona de 83 anys en un incendi del seu habitatge a Malgrat

Compartiu aquesta història

Una dona gran veïna de Malgrat de Mar ha mort aquest dissabte a la nit després que es produís un incendi al seu habitatge, situat al carrer Manuel de Falla.

Segons ha informat el cos de Bombers de la Generalitat, l’avís pel foc es va rebre poc abans de les 9 del vespre. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar 15 dotacions terrestres, que van comprovar com l’incendi estava “totalment desenvolupat” en un dels pisos de la quarts planta de l’edifici, cremant-lo totalment. El foc es va propagar també per l’escala i pel pati de llums a un dels pisos de la sisena planta. Els Bombers van comprovar que al pis sinistrat hi havia una gran càrrega de combustible, i al seu interior hi van localitzar el cos sense vida d’una dona de 83 anys.

El cos d’emergència va aconseguir controlar el foc al voltant d’un quart d’11 de la nit, i poc abans de les 11 els efectius van donar també per apagades la resta de zones on s’havien escampat les flames.

Segons informen els Bombers, totes les persones de l’edifici van ser desallotjades i van ser reubicades a un hotel per passar-hi la nit, i cap d’elles va resultar ferida. 

Degut a la sobrecàrrega del pis sinistrat, que feia perillar l’estructura de l’edifici, va caldre l’actuació del Grup Operatiu de Suport dels Bombers per ajudar a retirar part del contingut de l’immoble i remullar els punts calents que hi quedaven. Totes les tasques van allargar-se fins a les 4 de la matinada.

Tot i que, de moment, els veïns de l’escala A de l’immoble no podran tornar als seus habitatges, la revisió feta amb l’arquitecte municipal va descartar afectació estructural.

En les tasques d’emergència, a banda dels Bombers, també hi van actuar tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques i efectius de la Policia Local de Malgrat de Mar.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar va anunciar, ahir diumenge, que les banderes del consistori onejarien a mig pal durant 3 dies en senyal de dol per la víctima.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics