URGENT

Palafolls rep avui els Reis d’Orient

Compartiu aquesta història

Els nervis dels més petits de la casa arriben avui al seu punt més alt. La d’aquest dimecres a dijous és la nit més màgica de l’any per infants que, pacientment, han estat esperant l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient.

Melcior, Gaspar i Baltasar arriben avui a la tarda a Palafolls. Ho fan per aire, al Parc Viari, i seguidament es dirigeixen als seus campaments reials de Sant Genís, Sant Lluís i el centre de Palafolls.

Malgrat la pluja que ha caigut aquest matí, la visita de Ses Majestats està assegurada, i es fa complint amb totes les mesures de seguretat contra la COvid-19, tal i com ja va passar ara fa un any.

De fet, el format per rebre els Reis d’Orient a Palafolls es repeteix del 2021, amb la instal·lació de tres campaments reials al local social de Sant Genís, a la plaça de la Fasola del barri de Sant Lluís i al Fòrum Palatiolo, al centre del municipi.

Des del consistori s’assegurava aquest matí que la comitiva reial ja havia emprès el camí cap a Palafolls. Susanna Pla, regidora de Cultura i Festes, demana que la rebuda de Ses Majestats es faci complint les mesures anti-Covid, utilitzant mascareta i garantint les distàncies de seguretat amb la resta de famílies. A la vegada, Pla demana respectar els horaris assignats i també paciència per les cues que poden generar-se.

Tot i que la venda d’entrades hagi deixats exhaurits diversos torns dels campaments reials, la rebuda dels Reis d’Orient està garantida per a tots els infants, tal i com ja avançava ahir la regidora.

En aquest sentit, Pla demana que, encara que no es tingui torn assignat, les famílies es dirigeixin al campament reial i que demanin suport a l’organització per poder encabir-los entre les hores ja assignades.

Els horaris de rebuda dels campaments reials són de dos quarts de 5 a dos quarts de 6 de la tarda a Sant Genís, entre les 6 i quarts de 9 del vespre a Sant Lluís i a partir de les 4 de la tarda al Fòrum Palatiolo.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics