URGENT

Els Reis d’Orient arribaran a Palafolls per aire

Compartiu aquesta història
Font: Ajuntament de Palafolls

Quan falta només un dia per l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient, un rumor ha començat a córrer entre la població palafollenca. Segons sembla, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran demà dimecres a Palafollls per aire. Aquesta és la informació a la qual ha tingut accés el consistori palafollenc, i que també sosté un missatge de WhatsApp que ha anat corrent entre la ciutadania, i que afirma que els Reis arribaran a Palafolls “en globus, avioneta o parapent” al Parc Viari, situat entre les dues escoles.  

Susanna Pla, regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Palafolls, ha confirmat aquest rumor en declaracions a aquesta emissora, i ha explicat que Ses Majestats han demanat als més petits que els esperin a la plaça de Poppi.

L’arribada de Ses Majestats es produirà a les 4 de la tarda, i posteriorment rebran a tots els infants de Palafolls als respectius campaments reials de Sant Genís, Sant Lluís i el Fòrum Palatiolo.

Per poder veure als Reis d’Orient i entregar-los les cartes amb els desitjos, les famílies han de reservar plaça prèviament a través del web entrades.palafolls.cat. Des del consistori s’afirma que, malgrat que la demanda de localitats sigui alta, es garantirà que tots els nens i nenes puguin ser rebuts per Ses Majestats.

El campament reial de Sant Genís s’establirà al local social entre 2 quarts de 5 i dos quarts de 6 de la tarda. A Sant Lluís s’instal·larà a la plaça de la Fasola entre les 6 i quarts de 9 del vespre, i al centre de Palafolls els Reis rebran als més petits al Fòrum Palatiolo a partir de les 4 de la tarda.

Captura del missatge de Whatsapp que corre per Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics