URGENT

Més de 400 infants es beneficien de la campanya de joguines de la Creu Roja a Blanes, Lloret i Tossa

Compartiu aquesta història

Els voluntaris de la Creu Roja Joventut de l’àrea de Blanes, Lloret i Tossa van acabar aquest passat dijous la campanya d’enguany de repartiment de joguines als infants de la zona.

La tasca ha anat adreçada, com és habitual, a les famílies que havien sol·licitat suport de la campanya a través del Departament d’Acció Social de l’Ajuntament de Blanes, des d’on es fan arribar els llistats a la Creu Roja.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, en total s’han repartit lots de joguines per a més de 400 infants de les poblacions de Blanes, Lloret i Tossa, ajudant un any més a la tasca dels Reis d’Orient per fer arribar la seva màgia a tots els nens i nenes de la zona.

Enguany, segons les dades que publica el consistori blanenc, la xifra de famílies acollides a la iniciativa ha estat més alta que la de la campanya d’ara fa un any.

Segons afirma l’Ajuntament de Blanes, el contingut dels lots repartits s’adequa a les edats dels infants destinataris, i les joguines que inclouen són noves i no són ni sexistes ni tampoc bèl·liques.

Per impulsar la campanya i l’adquisició de les joguines, la Creu Roja Joventut ha comptat amb la col·laboració de diverses entitats i institucions i ha tirat endavant actes per recaptar diners o bé recollir material.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics