Malgrat celebra entre avui i demà la Nadal Game Party

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les propostes d’oci durant aquestes dates nadalenques es tradueixen en un bon nombre d’activitats impulsades arreu del territori, sobretot pensades pels infants i joves.

A la població veïna de Malgrat de Mar, una part d’aquesta oferta lúdica passa per la Nadal Game Party. Es tracta d’un programa d’activitats lúdiques amb els videojocs com a protagonistes i que se celebra entre avui i demà dijous al Pavelló Municipal d’Esports de l’avinguda Tarragona.

Segons informa l’Ajuntament de Malgrat, la proposta inclou una zona amb tornejos dels jocs FIFA 22, Just Dance 2022 i Mario Kart 8, un espai amb videoconsoles PlayStation 4 i 5, una zona de ball amb Xbox, simuladors i una zona de combat cooperatiu Nerf.

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Malgrat de Mar s’informa que l’activitat segueix tots els protocols anti-Covid necessaris, per la qual cosa és obligatori l’ús de mascareta, la desinfecció de mans i el seguiment de les indicacions dels organitzadors.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics