El cicle La Barretina Sona es reprèn la setmana vinent a Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Societat Cultural i Recreativa La Barretina Vermella recupera de cara a aquest proper 2022 el seu cicle musical La Barretina Sona, una proposta ja impulsada en anys anteriors i que porta a diferents escenaris de Malgrat estils i artistes diversos.

L’entitat repeteix el format de tres cicles diferenciats, com són el de Cantautors, el de Música d’Arrel i el de Jazz, la proposta arrencarà ja la setmana que ve. Serà el dissabte 8 de gener, amb un concert inaugural de Pau Riba a la sala Joaquim Garriga de l’Arxiu Municipal. Entre els noms que passaran per La Barretina Sona hi ha també els de Cesc Freixas, Joan Colomo, Cat Klezmer Trio o Lucia Fumero, entre altres.

En total seran 11 concerts entre gener i principis d’abril. El cicle Cantautors s’engega amb Riba la setmana vinent, i s’allargarà fins al 29 de gener, amb actuacions a les 20:30h. Del 5 al 19 de febrer es farà el cicle Música d’Arrel, amb la mateixa hora prevista pels concerts, i entre el 6 i el 20 de març s’oferirà el cicle de Jazz, amb propostes al punt del migdia.

Aquest cop, i degut a les obres que cal impulsar al local de La Barretina Vermella, les actuacions es faran a l’Arxiu Municipal, a l’Auditori de Ca l’Arnau, al Jardí de la Torre de Can Sala i a la pista polivalent de Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics