URGENT

Compliment generalitzat del toc de queda a Palafolls en els primers dies d’aplicació

Compartiu aquesta història

La matinada de dijous a divendres va entrar en vigor, de nou, la restricció de la mobilitat nocturna entre 1 i 6 de la matinada a diversos municipis catalans. Aquest nou toc de queda afecta, en un principi, a les localitats de més de 10 Mil habitants i una incidència alta de Covid-19, però a municipis com Palafolls, així com Santa Susanna, també s’aplica pel fet d’estar envoltats d’altres pobles on la mesura està en vigor perquè reuneixen les condicions.

Fins avui, quatre dies després de l’entrada en vigor del confinament nocturn, la Policia Local de Palafolls ha interposat dues denúncies a persones que circulaven per la via pública durant la matinada.

Miguel Ángel Marín és cap de la Policia Local de Palafolls.

Més enllà de la restricció de la mobilitat nocturna, durant aquests primers dies de les festes nadalenques el cos policial palafollenc ha hagut d’actuar en un accident que va produir-se a la carretera d’accés a la Costa Brava, la B-682, a la zona dels semàfors, i que va deixar un conductor ferit després de sortir de la via amb el seu vehicle.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics