Surten a licitació les obres de remodelació de la Piscina municipal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’ajuntament ja busca l’empresa que haurà de reformar integralment aquest equipament després que aquest any s’optés per no obrir el centre.

A principis de gener acaba el termini de presentació d’ofertes per fer les obres a la piscina i un cop estiguin adjudicades i es signi el contracte s’hauran de desenvolupar en un termini màxim de 4 mesos.

Això implica que, si tots els terminis es compleixen, la piscina estarà enllestida al mes de juny, just per iniciar la temporada estival.

La licitació dels treballs preveuen un pressupost màxim de 395.000€ per fer la renovació integral de la piscina. Un preu que es podria rebaixar segons les millores de les ofertes presentades. De tota manera el preu no serà el factor determinant per triar l’empresa, sinó que les bases marquen major puntuació per aquelles empreses que demostrin una sòlida experiència en construccions similars o les millores que es proposin al contracte licitat.

El projecte licitat preveu reconstruir les dues piscines actuals. Es preveu que, aprofitant l’actual estructura de la piscina gran, es faci un nou vas, dins l’actual, que rebaixi la seva fondària i millori les condicions d’impermeabilitat per evitar pèrdues. El fet que la piscina gran deixi de tenir zones de gran fondària, permetrà donar-li altres usos com per exemple activitats esportives. Es preveu que la piscina gran tingui una fondària d’entre 1’40m i 1’7m.

També es preveu fer més gran la piscina petita, que s’igualarà a l’amplada de la gran, i la millora de serveis de dutxes i de la xarxa elèctrica.

El 22 d’abril d’enguany el consistori va anunciar que la piscina no obriria portes aquest passat estiu. La decisió va provocar protestes dels veïns que demanaven fer un pedaç i poder obrir la instal·lació i fer les obres aprofitant l’hivern.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics