URGENT

Enganxen grans fotografies antigues de Blanes a les persianes de locals buits

Compartiu aquesta història

Durant les darreres setmanes s’han estat instal·lant fins a 8 vinils a les persianes de diferents locals comercials d’aquest veïnat, bàsicament a l’Avinguda Catalunya, la principal via de la Plantera. S’ha buscat locals actualment tancats i que estan en lloguer o en venda. Amb aquests vinils de la Plantera ja s’han posat 21 fotografies arreu de la ciutat.

Els vinils reprodueixen fotografies en blanc i negre triades i cedides per l’Arxiu Municipal i que mostren imatges del Blanes antic i instantànies que recorden els inicis de La Plantera.

Aquesta acció promocional arriba uns dies després de la inauguració del mural amb motius mariners que decora la façana del Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire

Aquestes iniciatives voles aixecar l’interès i l’expectació al voltant dels locals que romanen buits i així revitalitzar la vida comercial i econòmica d’aquestes zones de Blanes.

De fet aquesta acció forma part “Blanes, arran de mar” un projecte de desenvolupament econòmic local, que des de l’abril ha fet diverses accions de participació i d’implicació, amb sessions d’Escape Room, tallers de Manualitats Marineres o Taules Rodones sobre els oficis de Dones  Marineres.

Aquestes accions es consideren un vehicle per a la captació de nous emprenedors, l’enfortiment del sentit de pertinença de la població, així com la dinamització de l’activitat econòmica i turística.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics