URGENT

L’empitjorament de la pandèmia obliga a cancel·lar el Juga Juga

Compartiu aquesta història

Tot i que tot just fa pocs dies que l’Ajuntament de Palafolls anunciava oficialment la programació del parc infantil de Nadal d’enguany, el nou escenari que presenta la Covid-19 i les noves restriccions ha obligat al consistori a suspendre l’activitat.

Tot plegat havia d’arrencar ja aquest proper dilluns 27 de desembre, però l’expansió de la pandèmia ha obligat a l’Ajuntament de Palafolls a prendre aquesta decisió.

El consistori afirma que ho fa “per responsabilitat”, tenint en compte que actualment hi ha una dotzena de grups de les escoles palafollenques confinats i també davant les noves restriccions aplicades, difícils de garantir, afirma el govern, amb el format plantejat del Juga Juga.

Sònia González, regidora d’Esports, ho ha explicat aquest matí a Ràdio Palafolls.

Malgrat tot, González ha afirmat que el govern treballa ara per poder oferir una alternativa completament segura als participants.

De moment, el consistori avança que les activitats es farien  amb cita prèvia i amb aforaments restringits, tot plegat amb l’objectiu de poder donar una opció lúdica als infants palafollencs que no podran gaudir del Juga Juga d’enguany.

El parc infantil de Nadal de Palafolls s’havia plantejat enguany amb el mateix format d’abans de la pandèmia, amb activitats pels més petits al Teatre i propostes pels infants més grans al Palauet, on algunes de les activitats s’havien d’instal·lar a l’exterior del pavelló.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics