El Teatre de Palafolls se sotmet a diverses actuacions de millora

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Teatre de Palafolls és, aquests dies, objecte de diverses actuacions de millora a les seves instal·lacions. Durant aquesta setmana passada s’ha estat adequant el sostre de l’equipament amb uns plafons fonoabsorbents que permetran dotar d’una millor sonoritat els actes que es facin al teatre i evitar les reverberacions a tota la sala. A la vegada, amb aquesta actuació també es millora l’aïllament tèrmic del sostre i regular millor la temperatura de confort de l’equipament. Tot plegat ha permès cobrir un 50% de l’espai.

En parla Ricardo Morales, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls.

Aquesta és la primera d’un total de tres accions de millora al teatre palafollenc que s’impulsen arran d’una subvenció de la Diputació de Barcelona. Després de la instal·lació d’aquestes plaques, s’actuarà també en l’adequació de l’escenari per crear un entorn de “caixa negra”, és a dir, dotar l’espai de bambolines i d’un teló de fons per permetre als actors aïllar-se de la resta d’elements de l’escenari.

A la vegada, afegeix Morales, també es treballarà en la millora i adequació de l’equipament de so i llum per fer-lo més accessible a les entitats que utilitzen el Teatre de Palafolls per fer-hi les seves activitats.

Totes aquestes actuacions de millora han d’estar enllestides abans d’acabar l’any, per la qual cosa el consistori palafollenc preveu que puguin estrenar-se oficialment de cara a les primeres propostes que es facin al Teatre de Palafolls aquest proper 2022.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics