URGENT

S’obre una línia d’ajuts per a joves que han iniciat una activitat econòmica

Compartiu aquesta història

El Departament d’Empresa i Treball ha obert darrerament una línia d’ajuts a l’autoocupació adreçades a joves d’entre 18 i 29 anys que han iniciat una activitat econòmica.

Segons informa el Consell Comarcal del Maresme, a través del qual fan l’acompanyament aquests joves, la convocatòria d’enguany augmenta la quantia econòmica màxima i modifica els criteris d’atorgament dels ajuts.

En aquest sentit, la quantitat màxima a percebre -per a qui hagi mantingut la seva activitat econòmica de forma ininterrompuda durant 12 mesos- és de 13.510 euros, un 35% més respecte l’any passat.

D’altra banda, aquest cop es tindrà en compte l’ordre d’antiguitat en l’alta del règim de persones treballadores autònomes i no pas l’ordre de data de sol·licitud de la subvenció.

Per optar als ajuts cal constar com a inscrit al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya fins al dia anterior a l’inici de l’activitat. També poden acollir-se a la subvenció les persones inscrites al programa Garantia Juvenil en situació “inscrita beneficiària” que s’hagi donat d’alta com a treballadora autònoma des de l’1 d’octubre de 2020 fins a la data màxima de presentació de sol·licituds de subvencions.

Es poden formular sol·licituds fins el dia 10 de gener de 2022.

Per a més informació, podeu consultar l’enllaç següent: Subvencions per afavorir l’autoocupació de joves inscrits al programa de Garantia Juvenil

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics