URGENT

Palafolls celebra la seva primera Fira d’Entitats en un cap de setmana solidari amb la Marató de TV3

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha impulsat enguany la primera edició de la Fira d’Entitats del municipi, una proposta que aterra aquest cap de setmana al municipi i que coincidirà amb les diverses activitats que s’han preparat en solidaritat amb la Marató de TV3.

Demà dissabte, a partir de les 10 del matí, parades de les diferents associacions palafollenques participants a la primera edició de la Fira d’Entitats ocuparan el Fòrum Palatiolo fins a les 2 del migdia.

Ricardo Morales, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls, explica que les entitats es donaran a conèixer a la ciutadania a través dels seus estands.

L’objectiu de la fira, tal i com remarca Mari Parra, tècnica d’Entitats de Palafolls, és dedicar un cap de setmana a les associacions municipals perquè puguin mostrar quina és la seva activitat a la població. En total hi participaran una quinzena d’entitats.

La Fira d’Entitats seguirà amb el mateix horari, de 10 a 14h, l’endemà diumenge.

A la tarda de demà dissabte, els més menuts podran fer cagar el Tió dels Gegants al Teatre de Palafolls, una activitat per la qual cal inscripció prèvia i de la qual queden ja poques places.

Les activitats del cap de setmana seguiran diumenge al matí. A banda de la fira d’entitats, també s’ha l’organitzat un nou Vermut solidari de la mà del Casal d’Homes de Palafolls, en benefici de la Marató de TV3.

A  la tarda, a partir de les 5, el grup La Quarta Finestra oferirà un tastet teatral, pel qual cal fer reserva prèvia al web entrades.palafolls.cat.

La Quina de la Puput finalment ha quedat suspesa davant la situació actual de la pandèmia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics