Sant Lluís acull, finalment, la campanya itinerant de sensibilització mediambiental

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El barri de Sant Lluís acull, avui dimecres, la campanya de sensibilització mediambiental impulsada pel consistori palafollenc i el Consell Comarcal del Maresme.

La intenció de la iniciativa és informar a la ciutadania sobre com millorar el reciclatge dels residus domèstics, i ho fa instal·lant una carpa a peu de carrer amb diverses persones voluntàries que atenen els veïns que s’hi apropen, així com a través d’un porta a porta. Tot plegat, amb l’objectiu d’assolir els objectius de reciclatge marcats per la Unió Europea de cara al 2025, d’un 55%, o d’un 60% de cara al 2030.

Avui la campanya també repartirà uns bujols per fomentar la separació i recollida de la matèria orgànica. El consistori palafollenc preveu repartir-los també a les altres zones de Palafolls on ja ha passat anteriorment la campanya, ja de cara a l’any vinent.

De tot plegat en parla Helio López, tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafolls.

La campanya d’avui a Sant Lluís s’havia de celebrar a finals del passat novembre, però va haver-se d’ajornar per la pluja. Avui ha aterrat finalment al barri, després d’haver passat també pel centre de Palafolls, ara fa dues setmanes, i per les urbanitzacions, el passat dilluns dia 6.

La valoració que fa l’Ajuntament de Palafolls de com ha anat fins avui la campanya és molt positiva, segons els ha transmès l’empresa encarregada del projecte, tant per l’acollida a peu de carrer com per la rebuda del porta a porta fet a les diferents zones de Palafolls.

La carpa s’ha instal·lat al llarg d’aquest matí de dimecres a la plaça de la Fessola, fins a les 14h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics