La Colla Gegantera organitza el Tió de Nadal aquest cap de setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Colla Gegantera de Palafolls prepara, de nou, una de les tradicions per populars d’aquestes festes nadalenques. El Tió de l’entitat visitarà dissabte a la tarda el Teatre de Palafolls, perquè els nens i nenes dels municipi el puguin fer cagar. Ho farà dins d’un cap de setmana en què també se celebra la Fira d’Entitats i altres activitats emmarcades en la Marató de TV3.

El Tió dels Gegants s’obre a tota la ciutadania, i per segon any consecutiu torna a celebrar-se condicionada per les restriccions de la pandèmia.

Xavier Salicrú, responsable dels gegants palafollencs, explica que l’activitat s’obrirà a la població en quatre torns, i amb inscripció prèvia. Tot i que afirma que no s’haurà de restringir tant com ara fa un any, sí que caldrà aplicar les mesures de seguretat i higiene bàsiques.

Les inscripcions pel tió ja es poden fer a través del web entrades.palafolls.cat, on cal inscriure el nen o nena, sense necessitat d’apuntar els adults.

La Colla Gegantera de Palafolls impulsa aquesta activitat per mantenir viva una de les tradicions més populars del Nadal al territori, juntament amb el taller de fanalets per esperar els Tres Reis que també organitza l’entitat.

Els gegants palafollencs han obert un total de 250 places per fer cagar el Tió aquest dissabte; una xifra que ha pujat respecte l’any passat amb l’objectiu de donar resposta a la demanda de la població.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics