Els derbis de futbol amb el Tordera acaben amb empat per l’Amateur i derrotes pel Juvenil i el Cadet

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La jornada d’aquest cap de setmana pel futbol palafollenc va estar marcada pels tres derbis contra el CF Tordera disputats pels equips Amateur, Juvenil i Cadet femení del CD Palafolls.

El primer equip palafollenc va acabar el seu enfrontament amb el Tordera amb empat a 1, després d’haver aconseguit obrir el marcador al minut 5 de partit amb un gol d’Aharon Innocent i d’un gol dels locals just abans del descans que establiria el marcador definitiu. Amb aquest empat, l’Amateur palafollenc és 8è a la lliga de Quarta Catalana amb 15 punts.

L’equip Juvenil s’enfrontava també al Tordera però rebent-lo a casa. Malgrat tot, els palafollencs no van aconseguir trencar la mala ratxa d’aquesta temporada i van acabar caient 0 a 5 contra els rivals, i continuen enfonsats a la classificació.  

Per la seva banda, l’equip Cadet femení també disputava derbi amb el Tordera, i tampoc va aconseguir imposar-s’hi. Les palafollenques van caure 2 a 4 malgrat haver encetat el marcador al minut 3 de partit amb un gol de Júlia Miralles i que les torderenques marquessin un gol amb pròpia porteria poc abans de la mitja part. L’equip palafollenc és 5è a la classificació amb 13 punts.

En futbol sala, derrota per l’equip Sènior del San Luis per 4 a 2 a la pista del Porqueres. És la primera ensopegada dels palafollencs després de moltes jornades amb victòries.

L’altra cara de la moneda la va protagonitzar l’equip de Segona Divisió Femení, que va imposar-se 3 a 0 al Lloret de Mar 2015 ahir diumenge amb gols de Meyer, Naranjo i Bayod. L’equip és ara 4t de la lliga amb 10 punts.

També ha registrat un bon paper en aquesta última jornada l’equip Aleví de Divisió d’Honor, que va aconseguir imposar-se 2 a 0 al Manlleu, amb gols de Xaubet i Masó. La victòria permet als palafollencs situar-se 6ns a la lliga amb 17 punts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics