URGENT

Malgrat inicia un cicle de música al carrer que s’allargarà fins el gener

Compartiu aquesta història

 L’Àrea de Promoció Econòmica del Municipi de l’Ajuntament de Malgrat ha impulsat un cicle de música al carrer que es durà a terme al llarg de nou dies a la localitat.

La proposta, que s’ha anomenat “Música en viu al carrer”, s’estrena demà dissabte amb les actuacions de Chucho, Chicharro i Itsagorack.

La intenció, segons afirma el consistori malgratenc, és que hi hagi tres actuacions al dia a la mateixa hora en tres punts diferents del centre del poble. Les actuacions s’intercalaran, és a dir, un dia actuaran tres músics entre la plaça de Josep Anselm Clavé, cantonada de Carme amb Desclapers i final del carrer de Mar, i al següent tres músics diferents actuaran al carrer Desclapers davant la Biblioteca La Cooperativa, inici carrer de Mar i carrer de Ramon Turró.

Aquest cicle de música al carrer, que entre altres també comptarà amb les actuacions de Joan Blau, Strangers, Enric Ez o Versiona2, s’allargarà fins el 4 de gener.

La proposta, que s’inclou dins del programa d’activitats Nadal que ha impulsat l’Ajuntament de Malgrat, també comptarà amb activitats pels més petits.

Les festes a Malgrat recuperaran enguany el Quinto de Nadal del dia de Sant Esteve, organitzat per l’Associació de Comerciants i que tindrà lloc al pavelló Germans Margall.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics