URGENT

La Protectora d’animals de Palafolls impulsa demà uns nous encants solidaris

Compartiu aquesta història

L’entitat, encarregada de la gestió i protecció dels animals abandonats al nostre municipi organitza de nou un mercat d’articles en benefici de l’associació.

Es tracta d’uns encants solidaris, una proposta ja impulsada anteriorment per la protectora palafollenca, i que ara es torna a impulsar. Serà demà dilluns, 6 de desembre, amb la plaça del Fòrum Palatiolo com a escenari.

A partir de les 8 del matí i fins a les 8 del vespre, els responsables de la Protectora d’animals de Palafolls posaran a la venda diferents articles amb l’objectiu de recaptar diners per l’entitat. S’hi podran trobar, per exemple, arnesos, abrics per a gos, joguines, coixins, decoració de Nadal, entre altres.

Des de l’associació s’afirma que en aquests encants s’hi poden trobar objectes a preus molt assequibles, amb la compra dels quals es col·labora amb l’associació.

L’entitat Amics dels animals de Palafolls treballa des del 2007 en la cura i atenció als gossos i gats abandonats a Palafolls, amb l’objectiu de proporcionar-los una nova llar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics