L’atur baixa a Palafolls per primer cop després de dos mesos

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La desocupació ha tornat a registrar una disminució al nostre municipi. Segons les últimes dades de l’Observatori de Treball de la Generalitat, corresponents al novembre, Palafolls té ara 543 persones en situació d’atur, 28 menys que l’octubre. Aquesta és la primera reducció de la desocupació al municipi des de fa dos mesos, i torna a situar la xifra total als nivells que es registraven al mes d’agost.

La rebaixa ha estat la tònica general a la majoria de municipis del nostre voltant. A Malgrat de Mar la desocupació ha baixat en 12 persones -amb un total actual de 1.107 habitants a l’atur- i a Tordera la rebaixa encara ha estat més significativa: ara hi ha 55 persones menys a l’atur i el total és de 1.145 persones sense feina. A Blanes la xifra es manté invariable, i es mantenen les mateixes 2.748 persones sense feina que es registraven a l’octubre.

D’altra banda, on sí que ha pujat la desocupació és a Santa Susanna, on l’atur creix -tot i que lleugerament- en quatre persones, i el total és ara de 184. A Pineda la desocupació augmenta en una cinquantena de persones i  a Calella es registren 7 habitants més a l’atur.

En el global de la comarca del Maresme, la desocupació d’aquest novembre disminueix prop de 400 persones -395 menys que l’octubre-, i ara hi ha un total de 23.398 maresmencs i maresmenques sense feina.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics