Nou increment de contagis setmanals de Covid a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les dades de la pandèmia continuen mostrant un augment de casos positius nous al nostre municipi cada setmana. Segons els registres del Departament de Salut, aquesta última setmana s’han detectat a Palafolls 13 nous casos de Covid-19, 5 més que els registrats els set dies anteriors. Aquesta és la segona setmana en què es detecta un increment més notable de casos de coronavirus.

Als municipis veïns, però, la tendència de nous contagis de l’última setmana ha estat la contrària, i les dades registrades mostren una disminució. A Malgrat s’ha passat dels 36 als 16 casos en els últims set dies, i a Tordera la rebaixa ha estat de 22 casos ara fa una setmana als 15 de l’última actualització. A Santa Susanna els nous casos de Covid detectats també baixen -de 14 s’ha passat a 6.

Als hospitals de la nostra zona també creix el nombre de pacients ingressats per coronavirus. Ara són 29 en total, entre Blanes i Calella, 3 més que ara fa una setmana.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 376 punts, mentre que l’RT és de l’1,32.

Pel que fa a la vacunació, ara mateix hi ha un 75,5% de la població de Palafolls vacunada amb almenys la primera dosi de la vacuna contra la Covid. D’altra banda, tenen la pauta completa un 67% dels palafollencs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics