URGENT

Es torna a reduir l’horari de visita a pacients no Covid als hospitals de Calella i Blanes

Compartiu aquesta història

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha decidit tornar a limitar els horaris de visita als pacients no Covid que hi ha ingressats a l’Hospital Sant Jaume de Calella i al Comarcal de Blanes.

A partir d’avui, segons ha determinat l’ens sanitari, el règim de visites a aquestes persones serà entre 12 i 2 del migdia i entre 6 i 8 de la tarda de dilluns a diumenge, permetent un únic acompanyant per pacient. La mesura s’ha aplicat davant la situació epidemiològica provocada per la Covid-19 i per l’empitjorament de les dades.

Segons informa la CSMS, els familiars o acompanyants han de portar posada en tot moment la mascareta, recomanant que aquesta sigui quirúrgica, i s’han de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica.

D’altra banda, pel que fa a les consultes externes, hospital de dia i a les unitats de cirurgia sense ingrés, la corporació informa que es manté vigent l’entrada d’un únic acompanyant. Tampoc es produeixen canvis en el servei d’Urgències dels dos hospitals, que mantindran l’horari de visites com fins ara, d’una a dues del migdia i de 7 a 8 de la tarda, als pacients no Covid que es troben ingressats a la Unitat Polivalent d’Observació i a l’àrea de crítics.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics