Alumnes de les Escoles Fonlladosa de Malgrat impulsen avui i demà una nova campanya de donació de sang

(Imatge: Ajuntament de Malgrat de Mar)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els alumnes de 3r d’ESO de les Escoles Fonlladosa de  Malgrat de Mar tornen a impulsar enguany una nova campanya de donació de sang al centre. És una iniciativa que porta fent-se en aquest centre educatiu des del 2016, i enguany se celebra entre avui i demà.

D’aquesta manera, entre 10 del matí i dues del migdia i entre 5 de la tarda i 9 del vespre, les escoles Fonlladosa tornaran a ser escenari d’aquesta donació, on els participants s’han pogut inscriure amb cita prèvia.

La Judit, la Júlia, la Míriam i la Jordina van passar pel Palafolls en Xarxa, i explicaven així com s’ha preparat aquesta doble jornada de donació de sang a Malgrat.

Un grup d’alumnes de 3r d’ESO també han impulsat un vídeo promocional per promoure la donació de sang entre la ciutadania i la importància que té aquest gest.

Els alumnes s’han repartit entre avui i demà al llarg de les diverses franges horàries per gestionar l’organització de la campanya.

També des del centre, el seu director Josep Rebull destaca la importància de participar en aquesta donació per ajudar a abastir les reserves del Banc de Sang i Teixits i per conscienciar a tothom d’aquesta necessitat.

Per donar sang, com a requisits generals, cal tenir entre 18 i 70 anys d’edat, pesar més de 50 quilos i trobar-se bé de salut. Les dones poden donar sang un màxim de tres vegades l’any i els homes un màxim de quatre, i entre donació i donació han de passar un mínim de dos mesos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics