Palafolls arrencarà la propera setmana el projecte d’Aula Mentor

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El nostre municipi arrencarà el proper 30 de novembre el projecte d’Aula Mentor, una iniciativa que permetrà a Palafolls oferir cursos per a persones major d’edat sense formació mitjana o superior que vulguin ampliar competències amb una formació professional no reglada i expedida pel Ministeri d’Educació i Formació Professional. Fa unes setmanes, des del mateix ministeri es va donar el vistiplau a la petició de les àrees d’Educació i Ocupació per acollir aquest projecte.

D’aquesta manera, a partir de dimarts vinent, el municipi s’inclourà dins d’una programació de cursos de temàtiques com administració, sanitat, agricultura, noves tecnologies, entre altres. Es tracta d’una formació en línia flexible i amb acompanyament i tutorització telemàtica personalitzada.

Segons Anna Rovira, tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls, és un programa que permet cobrir una necessitat del sector adult de la població que necessita reciclar-se i desenvolupar noves activitats professionals.

Palafolls, ara per ara, serà l’únic municipi del Maresme que acollirà l’Aula Mentor, un projecte formatiu en què hi podran prendre part tant palafollencs com també persones de localitats veïnes.

Una de les voluntats de la iniciativa, segons afegeix Mari Parra, tècnica d’Ocupació de Palafolls, és també col·laborar amb empreses de la zona o altres ajuntaments per potenciar la formació entre els treballadors.

Les persones interessades en formar-se mitjançant el projecte d’Aula Mentor poden sol·licitar la inscripció a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

Es preveu que les formacions s’allarguin durant dos mesos, i es duen a terme a través d’una plataforma virtual des d’on se segueix la formació. Posteriorment, es realitzen les avaluacions de forma presencial a l’aula de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics