Palafolls enjardinarà les seves rotondes

La primera rotonda on s'actuarà, la de la carretera de Blanes. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En breu el consistori començarà millorar l’estètica de les diferents rotondes del nostre municipi. Una operació que no costarà res a les arques municipals ja que és una de les millores proposades en el recentment adjudicat nou contracte de jardineria del nostre municipi.

En total seran una desena de rotondes que a partir d’ara es gaudirant de decoració enjardinada. Una decoració que no serà a l’atzar sinó que tindrà un motiu estretament lligat a l’àmbit on es situa cada una de les rotondes. Ho explica el regidor de Medi Ambient, Aleix Freixa.

La primera de les rotondes on s’actuarà serà la situada a la carretera de Blanes, a tocar del pont de la Tordera. Segons Freixa l’enjardinat d’aquesta rotonda estarà inspirat en el passat agrícola d’aquesta zona. La segona on es preveu actuar serà la que dona accés a Sant Lluís, davant del parc aquàtic. En aquest cas, es contempla la possibilitat que evoqui als primer pobladors del barri.

També s’actuarà a les rotondes d’entrada a Sant Genís o Mas Reixach i les diferents giroles dels polígons industrials de Palafolls.

El nou contracte de jardineria, guanyat per la Fundació del Molí d’en Puigvert, va entrar en funcionament a mitjans d’aquest any i costa 335 mil€ anuals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics