URGENT

Palafolls enjardinarà les seves rotondes

Compartiu aquesta història

En breu el consistori començarà millorar l’estètica de les diferents rotondes del nostre municipi. Una operació que no costarà res a les arques municipals ja que és una de les millores proposades en el recentment adjudicat nou contracte de jardineria del nostre municipi.

En total seran una desena de rotondes que a partir d’ara es gaudirant de decoració enjardinada. Una decoració que no serà a l’atzar sinó que tindrà un motiu estretament lligat a l’àmbit on es situa cada una de les rotondes. Ho explica el regidor de Medi Ambient, Aleix Freixa.

La primera de les rotondes on s’actuarà serà la situada a la carretera de Blanes, a tocar del pont de la Tordera. Segons Freixa l’enjardinat d’aquesta rotonda estarà inspirat en el passat agrícola d’aquesta zona. La segona on es preveu actuar serà la que dona accés a Sant Lluís, davant del parc aquàtic. En aquest cas, es contempla la possibilitat que evoqui als primer pobladors del barri.

També s’actuarà a les rotondes d’entrada a Sant Genís o Mas Reixach i les diferents giroles dels polígons industrials de Palafolls.

El nou contracte de jardineria, guanyat per la Fundació del Molí d’en Puigvert, va entrar en funcionament a mitjans d’aquest any i costa 335 mil€ anuals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics