Malgrat celebrarà l’audiència pública del pressupost municipal del 2022 la setmana vinent

Façana de l'Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El govern malgratenc ha anunciat la celebració d’una audiència pública per presentar el pressupost de l’Ajuntament de Malgrat per al 2022.

Segons afirma el consistori, es tracta d’una eina recollida al reglament de participació que té per objectiu compartir informació sobre la gestió pública i alhora promoure la participació ciutadana i la transparència.

L’audiència es durà a terme el proper dijous 2 de desembre, a les 6 de la tarda, a la sala d’actes Joaquim Garriga de l’Arxiu Municipal. A diferència de l’any passat, quan la sessió va haver-se de fer telemàticament, aquest cop serà presencial.

En aquesta presentació del pressupost els ciutadans que vulguin podran expressar la seva opinió, propostes i suggeriments. El primer tinent d’alcalde, Jofre Serret, i la regidora de Serveis Econòmics, Isabel Ortiz, seran els encarregats de presentar la proposta de l’executiu.

Segons informa l’Ajuntament de Malgrat, les opinions sobre els pressupostos que s’expressin en aquest audiència pública es recolliran en una acta formal. A la vegada, però, recorda que són de caràcter consultiu i no vinculant.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics