URGENT

Derrota el Sènior B de bàsquet a la pròrroga i victòries pel Sots-21 i el Júnior

Compartiu aquesta història

El Sènior B del CB Palafolls jugava dissabte a la pista del Santjoanenc de Sant Joan les Fonts. L’equip va lluitar en tot moment per la victòria en un partit que va arribar a empat al final de l’últim quart. A la pròrroga, els locals van estar més encertats i van acabar imposant-se 80 a 70.

Una de les altres cares de la moneda va ser el partit del Sots-21, que va aconseguir una victòria ajustadíssima a la pista del CB Roser de Barcelona ahir diumenge. Els palafollencs van aconseguir guanyar per 55 a 56.

De més distància va aconseguir guanyar l’equip Júnior, que va imposar-se 29 a 48 al Bàsquet Sant Fost fora de casa. Els de Maxi Sánchez continuen líder imbatuts.

Per la seva banda, l’Infantil va acabar caient 48 a 34 a la pista del CB L’Ametlla, i ara són 5ns a la classificació.