Arrenquen les obres d’ampliació del CAP de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els treballs per ampliar i reformar les actuals instal·lacions del Centre d’Atenció Primària de Malgrat de Mar han arrencat aquests últims dies.

Les obres en marxa han de permetre dotar de més serveis i consultes el CAP malgratenc, i preveuen construir una segona planta a l’actual edifici per ampliar l’atenció a la ciutadania tant del mateix municipi com també de Palafolls. En aquest sentit, es preveu que algunes de les proves diagnòstiques que ara es fan a l’Hospital Sant Jaume de Calella, com per exemple radiografies, es puguin fer al reformat CAP de Malgrat.

Les obres van adjudicar-se el setembre passat per un import de 3,3 milions d’euros a la unió temporal d’empreses Romà Infraestructures i Serveis i Rubau Tarrés. La previsió d’execució dels treballs és de 28 mesos.

No és l’única novetat en l’àmbit de les infraestructures sanitàries de la nostra zona, ja que també han començat a fer-se les obres d’ampliació del bloc quirúrgic de l’Hospital Comarcal de Blanes.

Segons informa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, els treballs consistiran en la construcció d’una nova planta sobre l’actual bloc, amb 4 quiròfans nous, els quals permetran disposar d’un “equipament modern” amb l’objectiu de cobrir les necessitats “cada vegada majors” d’activitat quirúrgica a la zona.

Les obres estan finançades pel Servei Català de la Salut i s’han adjudicat per un valor de 6,1 milions d’euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics