URGENT

El CAP de Palafolls començarà a administrar aviat la dosi de reforç als vacunats amb Janssen

Compartiu aquesta història

Els centres d’atenció primària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva han començat ja a administrar la dosi de reforç a les persones que van ser vacunades contra la COvid-19 amb la única dosi de Janssen.

Avui divendres, l’administració de les dosis es comença a fer a Calella -a la Fàbrica Llobert-Guri-, i dimarts vinent es farà a Malgrat de Mar -a Can Campassol. Segons informa la corporació, aviat la vacunació d’aquesta dosi de reforç també es farà a Palafolls, encara sense concretar data.

Als vacunats amb la monodosi de Janssen se’ls administrarà una dosi de Pfizer o Moderna. Tot i així, segons informa la CSMS, no seran vacunades amb aquesta dosi les persones que van infectar-se de la COVID abans de rebre la injecció, a excepció de les estan en el tram d’edat d’entre 65 i 69 anys. Segons afirma l’ens sanitari, haver passat la malaltia abans d’haver estat vacunat és el que més protegeix.

Les persones seran citades a través d’una trucada telefònica des dela mateixos CAP’s, però els vacunats amb Janssen també poden agafar cita posant-se en contacte amb el seu ambulatori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics