Santa Maria acull la sessió de retorn del procés participatiu de barris

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El veïnat de Santa Maria va celebrar ahir dimecres la seva sessió de retorn del procés participatiu de barris de Palafolls. Era la segona trobada amb els residents d’aquesta part del municipi, després que a principis del passat octubre se celebrés la primera sessió, on van exposar-se i recollir-se les inquietuds i neguits del barri.

Seguint la dinamització del procés, de la qual s’encarrega una empresa externa, la sessió d’ahir va servir per donar resposta a les demandes sorgides a la primera trobada. Segons Sònia Gonzalez, regidora de Participació Ciutadana, van ser propostes d’àmbits molt diversos.

A la trobada, feta de nou a Can Batlle, hi van assistir una desena de veïns i veïnes, i arran de els explicacions dels regidors en aquesta sessió també va sorgir algun neguit més entre la ciutadania, que va poder resoldre’s al mateix moment.

A partir d’ara, el govern es posa en marxa per materialitzar les accions acordades.

Tal i com ja va avançar el consistori, la intenció és que es programin més sessions en altres barris i urbanitzacions de Palafolls de cara a l’any vinent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics