Es comencen a col·locar els elements de Nadal fets en col·laboració amb els infants i joves

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja fa dies que Palafolls s’està guarnint i preparant per rebre les festes de Nadal. Ho fa amb la col·locació d’elements decoratius als carrers i places de la vila que han creat els alumnes dels diferents centres educatius de Palafolls; una decoració feta pels infants que es combina amb els elements de l’empresa contractada per completar la il·luminació nadalenca.

Susanna Pla, regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Palafolls, afirma que la decoració, formada per planetes, vol simbolitzar una galàxia, i en destaca la llum i el color que té. Tot plegat, remarca Pla, és fruit del treball transversal entre l’Ajuntament i els infants del municipi.

Tot plegat culminarà amb l’acte d’encesa de Llums de Nadal de Palafolls, prevista pel divendres dia 26, i en què es posaran en marxa diferents activitats pensades especialment pels més petits, com una xocolatada popular, tallers, jocs gegants i la instal·lació d’un planetari, una proposta ja impulsada anteriorment i amb bona acollida de públic. Les entrades per aquesta activitat es podran reservar a partir de dilluns a entrades.palafolls.cat.

Paral·lelament, Pla avança que la gent gran del Respir i del Geriàtric de Palafolls també estan preparant una sorpresa de cara a l’encesa dels llums de Nadal, i que es desvetllarà properament.

L’acte d’encesa dels llums de Nadal a Palafolls es durà a terme d’aquí a una setmana, el divendres 26 de novembre, i les activitats es faran també al llarg d’aquell cap de setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics