Els rodatges al Maresme ja superen els dels dos últims anys

Imatge d'un rodatge al Maresme. Bonart
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La comarca del Maresme s’ha consolidat com a territori per acollir rodatges de produccions audiovisuals. Això és el que s’extreu de les dades fetes públiques pel Consorci de Promoció Turística Costa del maresme, que mostren com en el que portem d’any ja s’ha superat el nombre de filmacions a la nostra comarca fetes el 2019 i el 2020.

Projectes com “Feria”, “Ídolo” o “Bienvenidos a Edén” han escollit el Maresme per rodar-hi les seves imatges, que ara es poden veure -com és el cas d’aquestes tres produccions- a plataformes com Netflix.

Segons informa el consorci, en total s’han fet 84 produccions i s’han atès més de 300 consultes sobre rodatges.

Un paper important en aquest increment de la presència audiovisual a la comarca ha estat el de la Maresme Film Comission, un organisme nascut fa tres anys que s’encarrega de promoure el Maresme com a localització per a ser utilitzada en projectes de caràcter audiovisual i també en l’àmbit publicitari, i des d’on es gestionen totes les peticions.

El responsable de la comissió, Albert Roca, es mostra satisfet del protagonisme que agafa la comarca en aquest camp audiovisual.

Segons la Maresme Film Commission, un dels avantatges del Maresme a l’hora d’optar a acollir rodatges audiovisuals és la seva proximitat amb Barcelona, però també la diversitat d’espais que ofereix el territori.

Des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme s’afirma que els projectes de rodatges que actualment estan en marxa al Maresme faran augmentar encara més les xifres, les quals mostren “una clara expansió” de l’àmbit audiovisual a la comarca i “un creixent interès” de grans plataformes i productores pel territori.

Palafolls ha acollit diferents rodatges derivats de la Maresme Film Commission com ara capítols de la sèrie “Mira lo que has hecho”, de Berto Romero, que es van gravar al castell així com anuncis de roba i cotxes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics