URGENT

Can Batlle organitza un altre curs de monitors de lleure per aquest Nadal

Compartiu aquesta història

A partir de dimecres ja es pot sol·licitar plaça pel curs de monitors de lleure que organitza l’àrea de Joventut de Palafolls

El curs, amb un màxim de 20 places disponibles, es farà de forma intensiva durant les festes de Nadal. Com marca la normativa la formació consta d’una part teòrica, tant presencial com virtual, i també de 160 hores de pràctica en centres de lleure com esplais, colònies o activitats de lleure. 

La part presencial del curs es desenvoluparà del 23 de desembre i fins el 9  de gener a la masia de Can Batlle, tal i com explica Albert Muñoz,  tècnic de joventut de Palafolls.

El títol de monitor és obligatori per poder dirigir activitats amb infants i joves dins el marc de l’educació en el lleure com colònies, esplais, casals d’estiu o menjadors escolars. Així el curset organitzat pot obrir la porta laboral a molts joves que es sentin atrets per l’educació en el lleure.

El cost del curs de monitors és de 190€ i es podrà començar a inscriure’s aquest mateix dimecres. A partir de llavors es pot demanar el full d’inscripció pels canals habituals de comunicació de Can Batlle o al web municipal. En aquest full ja s’indicarà el procés d’inscripció a seguir.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics