Dos detinguts a Malgrat per possessió de cànnabis

Foto: Policia Local de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Policia Local de Malgrat de Mar ha detingut aquesta setmana a dues persones, a qui s’acusa d’un delicte contra la salut pública. Segons el cos policial, els dos detinguts duien a sobre 8,5 quilos de marihuana i 29.000 euros en efectiu.

Segons han informat fonts de la policia malgratenca, els agents van observar un “moviment estrany” entre quatre persones. En el moment en què la patrulla va aproximar-s’hi, dos dels individus van pujar a un cotxe i van fugir del lloc, mentre que els altres dos van marxar corrents i van ser perseguits i detinguts.

Durant la persecució, els fugats van llençar la droga que portaven en una bossa, i els diners els portaven a sobre.

Segons informa la Policia Local de Malgrat, la intervenció policial es va iniciar a l’avinguda Barcelona i va acabar al Passeig Marítim de Malgrat de Mar. Ara els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de l’operatiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics