Malgrat instal·larà un gran envelat mentre dura la rehabilitació del Centre Cultural

Façana del Centre Cultural - AjMalgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori malgratenc va anunciar fa temps una esperada rehabilitació de l’actual teatre municipal, situat al carrer del Carme, un espai que necessita una reforma integral. A hores d’ara, l’ajuntament afirma que ja té el projecte de rehabilitació d’aquest històric equipament, una proposta d’entorn el milió i mig d’euros de pressupost i amb un termini d’execució aproximat d’un any.

Aquest fet obliga al consistori a buscar solucions per garantir l’oferta cultural que habitualment es trobava al Centre Cultural. L’alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, explica que la intenció és instal·lar un gran envelat habilitat per acollir obres de teatre, concerts o projeccions. 

L’Ajuntament de Malgrat ja ha demanat pressupostos per comprar aquest envelat, que segons expliquen fonts del mateix consistori s’instal·larà en un dels patis de l’escola Montserrat. De fet, el centre escolar podrà fer ús d’aquest envelat, que serà propietat de l’ajuntament i que podria tenir nous usos un cop es reobri el rehabilitat Centre Cultural, presumiblement l’any 2023.

Mentre no arriba l’envelat, les entitats que usaven l’equipament per assajar ho han de fer en altres espais, com Can Campassol.

Segons Mercader, mentre es fa la rehabilitació del centre s’avançarà en paral·lel en el projecte de nou teatre auditori, anunciat fa justament 2 anys.

Segons el batlle, cal concretar el projecte executiu del nou teatre auditori per enllestir-lo mentre es rehabilita l’actual Centre Cultural.

Aquest nou teatre auditori estarà situat a l’actual aparcament pavimentat de l’Avinguda Verge de Montserrat, on ja es preveia fer un gran complex cultural i associatiu fa uns 15 anys.

Consultades per aquesta emissora, però, algunes de les entitats culturals que normalment fan ús del Centre Cultural s’ha mostrat sorpreses per la solució que proposa el consistori, la qual, segons afirmen, desconeixien fins ara.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics