URGENT

Palafolls comença la redacció del seu Pla d’Educació i de Sensibilització Ambiental

Compartiu aquesta història

El consistori palafollenc ha arrencat aquests dies, conjuntament amb la Diputació de Barcelona, l’elaboració d’aquesta nova eina que ha d’ajudar a conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de respectar, cuidar i protegir el medi ambient.

Comportaments com els abocaments incontrolats, la mala separació dels residus a casa, el mal ús de les zones forestals i d’altres actituds incíviques o negligents són les que aquest pla vol erradicar amb el dibuix de diferents estratègies de  sensibilització i d’educació ambiental.

Tot plegat, amb el canvi climàtic com a teló de fons i la necessitat de millorar la nostra relació amb el medi natural.

Ho explica Helio López, tècnic de Medi Ambient de Palafolls.

Per començar a treballar en aquest pla, l’Ajuntament necessita fer una diagnosi de l’actual situació, i per això aquests dies vol preguntar a la ciutadania sobre la seva percepció i la seva opinió amb diferents àmbits de la situació mediambiental i de conscienciació del nostre municipi.

L’enquesta busca la implicació de la ciutadania i de les entitats locals per poder radiografiar la situació de partida, i així ser més curosos en dibuixar les estratègies de futur.

Aquest nou Pla d’Educació i de Sensibilització Ambiental de Palafolls recollirà i proposarà diferents línies de treball per millorar la conscienciació mediambiental de la ciutadania, i es tira endavant gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics