Malgrat crea el seu Consell de Cultura

Façana del Centre Cultural - AjMalgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un any després d’anunciar la seva creació, la passada setmana es va constituir el nou Consell sectorial de Cultura de Malgrat de Mar que assessorarà i orientarà al consistori en les seves polítiques culturals.

En aquest consell hi formen part una 12a d’entitats locals així com també representants de cada partit amb secció local al poble -fins i tot els que no tenen representació al consistori-  i cinc persones més escollides aleatòriament del Registre Ciutadà. 

Aquest nou consell ha d’ajudar a fer la diagnosi del sector de la cultura al municipi, així com fer propostes de futur i fer un seguiment de les polítiques culturals.

El consell també cal que emeti un informe preceptiu sobre la proposta cultural dels pressupostos municipal, així com d’aquells aspectes o iniciatives culturals d’especial interès. També podrà fer propostes que podran tractar-se al ple de l’Ajuntament.

El consell de Cultura, presidit per la regidora de Cultura de Malgrat, Lurdes Borrell, es reunirà cada tres mesos en reunions públiques i obertes a tothom. La propera ja està programada pel 27 de gener.

 Segons explica l’Ajuntament, la 12a d’entitats que en formen part són les que han expressat la seva voluntat de participar-hi. Entre d’altres ;l’Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina, Associació de Puntaires, els Castellers de l’Alt Maresme, Cercle Artístic de Malgrat de Mar, CineClub Garbí, Colla de Geganters de Malgrat, el Grup de Teatre Germanor, Òmmium Cultural, la Peña Cultural flamenca “El Cabrero” i la La Barretina Vermella. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics