L’amateur de futbol encadena la tercera derrota al derbi contra el Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El primer equip del CD Palafolls de futbol jugava aquest dissabte al camp de l’Olímpic Malgrat. En aquest derbi, els palafollencs hi arribaven amb dues derrotes en les anteriors jornades, i no van poder canviar aquesta tendència. L’equip va caure per 3 a 0, i ara és 10è de la classificació amb 7 punts.

La mateixa mala sort continua tenint l’equip juvenil, que va caure per 0 a 8 a casa contra el Juve-Lloret Futbol Club, segon classificat. Els palafollencs no aconsegueixen sortir del pou de la lliga, on encara no ha sumat cap punt.

En futbol sala s’ha viscut aquest cap de setmana l’altra cara de la moneda. El primer equip del San Luis va aconseguir imposar-se per 9 a 6 al Santa Susanna 2017, amb gols de Sánchez, Perea, Serra, Parra i Fernández, i l’equip ara és 4t a la classificació amb 7 punts.

Per la seva banda, l’Aleví de Divisió d’Honor va aconseguir trencar la mala ratxa de les últimes jornades guanyant a la pista del Sant Andreu de la Barca, i de forma contundent. L’equip va imposar-se per un resultat d’1 a 6, després dels encerts a porteria d’Ojeda, Castro i García.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics