El festival Korre Ke Token de Blanes posa al centre la cultura popular

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La ciutat veïna de Blanes ha estat celebrant aquests darrers dies de cap de setmana i pont el nou festival Korre Ke Token, una proposta de música local i d’arrel que ha servit per reivindicar les actuacions culturals tradicionals a peu de carrer i per celebrar la vigília de Tots Sants.

El festival ha estat, segons l’Ajuntament de Blanes, “una manera molt particular i festiva de desconfinar-se de la Covid-19” després de tots aquests mesos “de contenció”. Amb l’organització de l’Esbart Joaquim Ruyra i en col·laboració de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Blanes, a l’esdeveniment hi ha participat també la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria, la Colla Gegantera de Blanes, la Colla de Diables Sa Forcanera, així com l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa.

L’acte central del Korre Ke Token va ser dissabte, amb el rebateig dels gegantons de l’Esbart –Violant i Bernat Joan, creats l’any 1990-, però el festival també va celebrar diumenge una vermutada popular amb música i, ja al vespre, diferents propostes musicals per celebrar la Castanyada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics