URGENT

L’Ajuntament trasllada a la Generalitat la preocupació per la davallada d’ingressos

Compartiu aquesta història

Aquest matí l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, juntament amb la resta de l’equip de govern, s’ha reunit amb el delegat del govern de la Generalitat a les comarques de Barcelona, Antoni Morral per tal d’acostar-li les preocupacions existents des del nostre municipi.

Alemany ha aprofitat la trobada per posar sobre la taula les tensions per quadrar el pressupost arran de la pèrdua de l’ingrés de l’IBI de l’autopista (entorn uns 270.000€) i l’actual suspensió de les plusvàlues (que podria suposar entorn a 200.000€ menys d’ingrés). Tot plegat en una situació de crisi econòmica derivada de la covid19.

A la trobada també s’ha parlat del temporal Gloria, d’infrastuctures i d’urbanisme.

Per la seva part el delegat del govern a Barcelona ha assegurat que pren nota de les demandes de l’Ajuntament i afirma que traslladarà aquestes demandes de suport al govern català.

Antoni Morral recorda que hi ha una partida de 100 milions d’euro addicional per ajudar als consistoris afectats per la covid entre altres línies de possible finançament.

El delegat del govern acostuma a visitar els consistoris per copsar les seves preocupacions i traslladar-les a la Generalitat. Avui també s’ha reunit amb Montserrat Candini, alcaldessa de Calella.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics