URGENT

Es flexibilitzen les visites als pacients hospitalitzats a Blanes i Calella

Compartiu aquesta història

Gràcies a la millora de la situació epidemiològica, i el bon ritme de vacunació, es poden començar a flexibilitzar les restriccions establertes als centres hospitalaris de Blanes i Calella. En aquest sentit, a partir d’avui la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha decidit  flexibilitzar el règim de visites als pacients hospitalitzats no Covid. El nou horari serà de 8 a 20 h de dilluns a diumenge. Es manté però el límit d’un sol acompanyant amb la recomanació que sempre sigui la mateixa persona en la mesura del possible.

Es camina així lentament cap a una certa normalitat als centres hospitalaris de la zona.

Una normalitat que també torna progressivament a les consultes externes, a l’hospital de dia i a les unitats de cirurgia sense ingrés on es permetrà també l’entrada d’un únic acompanyant. 

En qualsevol dels casos, els familiars hauran de portar posada en tot moment la mascareta,i s’hauran de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent durant l’estada usant els dispensadors que hi ha repartits en diferents punts dels centres hospitalaris.

La Corporació també anuncia que les persones que han de ser operades quirúrgicament, podran estar acompanyades d’una persona la primera nit després de l’operació. 

El que es manté, de moment, és la limitació horària de les visites al servei d’urgències. Només podrà ser d’1 a 2 del migdia i de 7 a 8 de la tarda.

La Corporació, però, ja anuncia que un empitjorament de les dades podria revertir aquest relaxament de les mesures anticovid.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics