URGENT

Malgrat ja instal·la els seus llums de Nadal

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana han començat els treballs per instal·lar els primer elements de la decoració lluminosa  de Nadal a Malgrat.

Segons explica l’Ajuntament, els ornaments de Nadal es col·locaran als carrers principals del centre com de la Travessera de Mercat, Passada, plaça de l’Església, Desclapers, Mar, Ramon Turró, Carme, avinguda Mediterrània, però també al carrer Lleida, Pirineus, avinguda Tarragona, plaça de les Mines de Can Palomeres, plaça Josep Anselm Clavé, avinguda del Bon Pastor, plaça Marià Cubí, carrer Sant Esteve, rotonda accés al barri de Can Palomeres, Parc de Can Campassol i a la pròpia façana de l’Ajuntament.

Una de les novetats és que s’il·luminarà amb els ornaments nadalencs la zona de la plaça de Pere III, al carrer Abat Oliba, responent a una demanda feta pels comerciants de la zona. 

L’Ajuntament destaca la importància d’aquesta il·luminació especial per impulsar i promocionar els eixos comercials del poble.

Aquesta il·luminació està encarregada a l’empresa Ximenez, qui ja va l’encarregada de les llums de Nadal de l’any passat. El consistori malgratenc s’ha gastat 61.000€ en aquesta il·luminació nadalenca entre l’any passat i aquest.

Tots aquests ornaments nadalencs es posaran en marxa el pròxim dissabte 27 d’octubre després d’un acte simbòlic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics