Diversos atletes palafollencs es classifiquen entre els vuit millors a les prèvies del Campionat de Catalunya de Tardor

Bones notícies, de nou, per la secció d’atletisme del CD Palafolls, on diversos dels seus atletes s’estan preparant pel Campionat de Catalunya de Tardor.

Un total de 9 esportistes del club palafollenc han aconseguit classificar-se entre els 8 millors de les seves respectives categories a les jornades prèvies de la competició.

En categories Sub12 en 2.000 metres llisos i Sub10 en 1.000 metres llisos, respectivament, Pau Perales i Hugo Rodríguez han guanyat amb solvència les seves proves.

Mar Páez, en Sub12, s’ha classificat per a la final de Marxa i Disc. A la mateixa categoria de Marxa també s’han classificat Ingrid Massó i Sara Souto.

Per la seva banda, Noa Freixas, en categoria Sub14, ha aconseguit el passi a la final de 220 metres tanques i 80 metres tanques, en el seu primer any a la categoria.

En Sub14 també s’han classificat Carla Morató, que anirà a la final de Javelina i Disc, i Lara Liñares, a la final de Disc.

Per últim, Arnau Perales, en categoria Sub10, ha aconseguit el passaport per la final de Pilota. En el seu cas, és la primera vegada que competeix, i ha aconseguit un sisè lloc per la final essent un dels més joves de la seva classe.