URGENT

Dos nous casos de Covid-19 en l’última setmana a Palafolls

Compartiu aquesta història

Segons les últimes dades de Salut, durant tota la setmana que hem deixat enrere s’han registrat dos nous casos positius de Covid-19 a Palafolls. Es tracta d’un lleuger repunt respecte el que es registrava ara fa set dies, però la positivitat al nostre municipi, ara per ara, és baixa.

A Malgrat de Mar, la xifra es manté estable i aquesta última setmana han estat 4 els nous casos de Covid-19 detectats mitjançant PCR o test d’antígens. A Tordera succeeix pràcticament el mateix, i només s’ha registrat un sol nou cas de coronavirus en els últims set dies.

D’altra banda, i segons informa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, als hospitals de Calella i Blanes ara mateix hi ha 6 persones ingressades als dos centres, 3 més que ara fa una setmana.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 53 punts i l’RT és del 1,48.

Pel que fa a la campanya de vacunació, ara mateix a Palafolls hi ha un 74,6% de les persones amb almenys la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19, mentre que poc més d’un 66% té la pauta completa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics